28: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:28
c (bot Menambah: sah:28)
c (bot Menambah: tk:28)
[[sw:28]]
[[th:พ.ศ. 571]]
[[tk:28]]
[[tr:28]]
[[tt:28]]
70.202

besutan