1960-an: Béda antara owahan

29 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
c
Suntingan 193.183.195.168 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning JAnDbot
c (Suntingan 193.183.195.168 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning JAnDbot)
{{Dasawarsa|d=196|a=20}}
==Prastawa==
harub, arakjaba inahe gabube
 
==Kelairan==
78.624

besutan