769: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:769
c (bot Menambah: vo:769)
c (bot Menambah: nds:769)
[[nah:769]]
[[nap:769]]
[[nds:769]]
[[new:७६९]]
[[nl:769]]
70.202

besutan