1526: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: ta:1526
c (bot Menambah: sah:1526)
c (bot Menambah: ta:1526)
[[sv:1526]]
[[sw:1526]]
[[ta:1526]]
[[th:พ.ศ. 2069]]
[[tl:1526]]
11.667

besutan