Wikipedia:Pendhapa: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
tipo
(+kat)
(tipo)
<!-- Prakara Wiki -->
<div style="background:#90Ed9d; color: #000; border:0px solid #ccc; font-size: 110%; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px 10px 0px; -moz-border-radius: 0px;">'''Prakawis Wikipèdia Jawi'''</div>
Proyèk Wikipedia punika gadhah don ndamel bauwarna ingkang pepak piyambak ing sedaya basa ing saubengipun donya. Wonten kaca punika, sinten kémawon ingkang ngersakaken ngasta '''Wikipédia ing basa Jawi''' saged amujudaken. Saged mawi basa Jawi ''krama'' utawi saged ugi ing basa ''ngoko''. Ananging manawi saged, langkung saé manawi saged nyerat mawi basa krama. Isi Wikipedia wonten saandhaping [[GFDL|Lisensi Dhokumèntasi Bébas GNU]], tegesipun inggih bébas kaliyan bakal bébas ngantos salaminipun. Ugi kapurih kersa mriksani [[Wikipedia:Hak cipta|hak cipta]] kanggé katrangan langkung prakawis hak cipta, sumber kabikak, saha isi bébas. Kanggé pacoban mangga dhumateng njajalnyobi nyunting ing [[wikipedia:kothak wedhi|kothak wedhi]]<br>
([[Wikipedia:Katrangan ing basa Jawa ngoko|katrangan ing basa Jawa ngoko]])
 
78.625

besutan