Wikipedia:Katrangan ing basa Jawa ngoko: Béda antara owahan

c
tanpa ringkesan besutan
(anyar)
 
c
'''Proyèk Wikipedia''' iku nduwénduwèni tujuanpanjangka nggawé [[ensiklopedhi|ènsiklopédhi]] sing paling pepak dhéwé ing kabèhsakabèhing ingprakara saubengésaindengé donya. Ana ing kaca ikikéné, sok sapa sing kepéngin nggawé utawa nulis artikel ing '''Wikipédia [[Basa Jawa]]''' bisa mujudaké karepé. Kabèh wong, bisa nambah lan ngowahi saben artikelartikelé, sanalika iku uga tanpa perlu log in. Uga delengen kaca [http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:FAQ <i>FAQ</i>] (ing basa Inggris) kanggo katrangan luwih akèh manèhpepak bab proyèk iki, lan kaca [http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Help <i>help</i>] kanggo katrangan bab cara migunakaké lan mènèhiurun kontribusi ing Wikipedia. Kanggo pacobanpanyobané mara jajalen nyunting ing [[wikipedia:kothak wedhi|kothak wedhi]]! Isi Wikipedia ana ing [[GFDL|Lisensi Dhokumèntasi Bébas GNU]], dadikang tegesé bébas lan bakal bébas nganti sabanjuré terussalawasé. Uga cobaCoba delengen uga [[Wikipedia:Hak cipta|hak cipta]] kanggo katrangan luwih banjurcetha bab prakarababagan hak cipta iki, sumber kabuka, lan isi bébas.<br>
 
==Bali menyang==
31

besutan