1404: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1404
c (bot Menambah: sah:1404)
c (bot Menambah: tk:1404)
[[sw:1404]]
[[th:พ.ศ. 1947]]
[[tk:1404]]
[[tl:1404]]
[[tr:1404]]
11.667

besutan