1371: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: sah:1371
c (bot Menambah: tk:1371)
c (bot Menambah: sah:1371)
[[ru:1371 год]]
[[sa:१३७१]]
[[sah:1371]]
[[scn:1371]]
[[simple:1371]]
1.571

besutan