Organel: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
+link
c (bot Menambah: br:Organit)
c (+link)
[[Gambar:biological_cell.svg|thumb|350px|Skema sel kéwan khusus sing nunjukaké komponèn subsel. [[Organel]]: (1) [[nukleolus]] (2) [[Inti sel|nukleus]] (3) [[ribosom]] (4) [[vesikula]] (5) [[retikulum endoplasma]] kasar (RE) (6) [[badan Golgi]](7) [[Sitoskeleton]] (8) RE alus (9) [[mitokondria]] (10) [[vakuola]] (11) [[sitoplasma]] (12) [[lisosom]] (13) [[sentriol]] ]]
 
Ing bidhang [[biologi sel]], '''organel''' iku salah siji saka pérangan struktur kanthi fungsi khusus sing ngambang ing [[sitoplasma]] [[sel]] [[eukariot]]. Biyèn, organel ditepungi kanthi migunakaké [[mikroskop]], uga migunakaké [[fraksinasi sel]].
 
== Pirsanana uga ==
*[[Sel (biologi)|Sel]]
*[[Teori endosimbiosis]]
 
8.252

besutan