1739: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1739
c (bot Menambah: sah:1739)
c (bot Menambah: tk:1739)
[[sw:1739]]
[[th:พ.ศ. 2282]]
[[tk:1739]]
[[tl:1739]]
[[tr:1739]]
11.667

besutan