1763: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1763
c (bot Menambah: sah:1763)
c (bot Menambah: tk:1763)
[[sw:1763]]
[[th:พ.ศ. 2306]]
[[tk:1763]]
[[tl:1763]]
[[tr:1763]]
11.667

besutan