1835: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1835
c (bot Menambah: sah:1835)
c (bot Menambah: tk:1835)
[[te:1835]]
[[th:พ.ศ. 2378]]
[[tk:1835]]
[[tl:1835]]
[[tr:1835]]
11.667

besutan