1861: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1861
c (bot Menambah: sah:1861)
c (bot Menambah: tk:1861)
[[te:1861]]
[[th:พ.ศ. 2404]]
[[tk:1861]]
[[tl:1861]]
[[tr:1861]]
11.667

besutan