1814: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1814
c (bot Menambah: arz:1814)
c (bot Menambah: tk:1814)
[[tg:1814]]
[[th:พ.ศ. 2357]]
[[tk:1814]]
[[tl:1814]]
[[tr:1814]]
11.667

besutan