1808: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1808
c (bot Menambah: sah:1808)
c (bot Menambah: tk:1808)
[[te:1808]]
[[th:พ.ศ. 2351]]
[[tk:1808]]
[[tl:1808]]
[[tr:1808]]
11.667

besutan