1815: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1815
c (bot Menambah: sah:1815)
c (bot Menambah: tk:1815)
[[tg:1815]]
[[th:พ.ศ. 2358]]
[[tk:1815]]
[[tl:1815]]
[[tr:1815]]
11.667

besutan