1867: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1867
c (bot Menambah: sah:1867)
c (bot Menambah: tk:1867)
[[tg:1867]]
[[th:พ.ศ. 2410]]
[[tk:1867]]
[[tl:1867]]
[[tr:1867]]
11.667

besutan