Kutha Administrasi Jakarta Wétan: Béda antara owahan

c
Jakarta Wétan dipun-alihaken menyang Kutha Administratif Jakarta Wétan: jeneng resmi
c (bot Mengubah: es:Yakarta Oriental)
c (Jakarta Wétan dipun-alihaken menyang Kutha Administratif Jakarta Wétan: jeneng resmi)
78.625

besutan