25 Sèptèmber: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: hif:25 September
c (bot Menambah: tk:25 sentýabr)
c (bot Menambah: hif:25 September)
[[gv:25 Mean Fouyir]]
[[he:25 בספטמבר]]
[[hif:25 September]]
[[hr:25. rujna]]
[[ht:25 septanm]]
2.462

besutan