749: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:749
c (bot Menambah: tk:749)
c (bot Menambah: nds:749)
[[nah:749]]
[[nap:749]]
[[nds:749]]
[[new:७४९]]
[[nl:749]]
40.143

besutan