Alkohol: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: af:Alkohol
c (bot Menambah: eu:Alkohol)
c (bot Menambah: af:Alkohol)
[[Kategori:Ombenan]]
 
[[af:Alkohol]]
[[an:Alcol]]
[[ar:كحول]]
40.143

besutan