Batangan, Pathi: Béda antara owahan

1.064 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
nambahi
(nambahi)
|}
 
'''Kecamatan Batangan''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Pathi]], provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Kecamatan Batangan dumunung ana ing sisih paling [[wétan]] seka wlayah Kabupaten Pathi. Arupa sawijining kecamatan ing Kabupaten Pathi kang ana ing pinggir [[segara Jawa]]. Biyéné, kecamatan iki kelebu wilayahé kawedanan Juwana.
 
==Geografi==
 
Jembar wilayah daratané kecamatan Batangan mung 5.066 ha (51,66 km<sup>2</sup>). Kanthi jembar wilayah iki, kecamatan Batangan dadi kecamatan ing kabupaten Pathi kang wilayahé paling ciut nomer kaping lima sakwisè [[Pathi, Pathi|kecamatan Pathi]], [[Wedarijaksa, Pathi|kecamatan Wedarijaksa]], [[Trangkil, Pathi|kecamatan Trangkil]] lan [[Tayu, Pathi|kecamatan Tayu]].
 
Watesé wilayah Kecamatan Batangan yaiku:
* Sisih [[lor]] wewatesan karo [[segara Jawa]].
* Sisih [[wétan]] wewatesan karo [[Kaliori, Rembang|Kecamatan Kaliori]] [[Kabupaten Rembang]].
* Sisih [[kidul]] wewatesan karo [[Jaken, Pathi|Kecamatan Jaken]].
* Sisih [[kulon]] wewatesan karo [[Juwana, Pathi|Kecamatan Juwana]].
* Ing sisih [[wétan]] wewatesan karo kali Randugunting kang memisahaké [[Kabupaten Pathi]] karo [[Kabupaten Rembang]].
 
== Desa-Desa ==
1.109

besutan