Batangan, Pathi: Béda antara owahan

20 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
busak {{kecamatan-stub}}
c
(busak {{kecamatan-stub}})
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[Jembar]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|5150,66 km<sup>2</sup>)
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[Penduduk]]</span>'''
|}
 
'''Kecamatan Batangan''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten Pathi]], provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Kecamatan Batangan dumunung ana ing sisih paling [[wétan]] seka wlayahwilayah Kabupaten Pathi. Arupa sawijining kecamatan ing Kabupaten Pathi kang ana ing pinggir [[segara Jawa]]. BiyénéBiyén, kecamatan iki kelebu wilayahé kawedanan Juwana.
 
==Geografi==
 
Jembar wilayah daratané kecamatan Batangan mung 5.066 ha (5150,66 km<sup>2</sup>). Kanthi jembar wilayah iki, kecamatan Batangan dadi kecamatan ing kabupaten Pathi kang wilayahé paling ciut nomer kaping lima sakwisè [[Pathi, Pathi|kecamatan Pathi]], [[Wedarijaksa, Pathi|kecamatan Wedarijaksa]], [[Trangkil, Pathi|kecamatan Trangkil]] lan [[Tayu, Pathi|kecamatan Tayu]].
 
Watesé wilayah Kecamatan Batangan yaiku:
* [http://www.patikab.go.id/ Situs web resmi Kabupaten Pathi]
 
{{kecamatan-stub}}
{{Kabupaten Pathi}}
{{Jawa Tengah}}
1.109

besutan