Batangan, Pathi: Béda antara owahan

782 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
nambahi
(busak {{kecamatan-stub}})
(nambahi)
==Pranala jaba==
* [http://www.patikab.go.id/ Situs web resmi Kabupaten Pathi]
 
==Pendidikan==
Kecamatan Batangan duwéni maneka werna sekolahan, yaiku:
* [[SD]] cacahé 27 iji (kabeh SD Negeri)
* [[MI]] cacahé 4 iji , yaiku:
:* MI Al ‘Asy’ari [[Kuniran, Batangan, Pathi|Kuniran]]
:* MI Miftahul Huda [[Tlagamaja, Batangan, Pathi|Tlagamaja]]
:* MI Misbahul Falah [[Klayusiwalan, Batangan, Pathi|Klayusiwalan]]
:* MI Tarbiyatul Islamiyah [[Lengkong, Batangan, Pathi|Lengkong]]
* [[SMP]] cacahé 3 iji , yaiku:
:* SMP Negeri 1 Batangan
:* SMP Negeri 2 Batangan
:* SMP Terbuka
* [[MTs]] cacahé 3 iji , yaiku:
:* MTs Misbahul Falah [[Klayusiwalan, Batangan, Pathi|Klayusiwalan]]
:* MTs Tarbiyatul Islamiyah [[Raci, Batangan, Pathi|Lengkong]]
:* MTs Tarbiyatul Islamiyah [[Lengkong, Batangan, Pathi|Lengkong]]
* [[SMA]] cacahé siji, yaiku SMA Negeri Batangan
 
{{Kabupaten Pathi}}
1.109

besutan