Batangan, Pathi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(nambahi)
c
 
Penduduk kecamatan Batangan cacahé 40.799 jiwa (taun 2006) kang rata-rata urip seka nyambut gawé dadi [[petani]], petani tambak dan [[nelayan]].
 
==Pranala jaba==
* [http://www.patikab.go.id/ Situs web resmi Kabupaten Pathi]
 
==Pendidikan==
:* MTs Tarbiyatul Islamiyah [[Lengkong, Batangan, Pathi|Lengkong]]
* [[SMA]] cacahé siji, yaiku SMA Negeri Batangan
 
==Pranala jaba==
* [http://www.patikab.go.id/ Situs web resmi Kabupaten Pathi]
 
{{Kabupaten Pathi}}
1.109

besutan