Sumber, Rembang: Béda antara owahan

72 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(→‎Desa-Desa: +desa2)
c
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[Kabupaten]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|[[Kabupaten Rembang|Rembang]]
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[Camat]]</span>'''
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Sumber''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten Rembang]] Rembang[[provinsi]] [[Jawa Tengah]], [[Indonesia]].
 
== Desa-Desa ==
# [[Tlagatunggal, Sumber, Rembang|Tlagatunggal]]
 
{{kecamatan-stubSumber, Rembang}}
{{Kabupaten Rembang}}
{{kecamatan-stub}}
---------
''Bali menyang: [[Kabupaten Rembang]]''
1.109

besutan