Sonia Gandhi: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: la:Sonia Gandhi)
c (bot Menambah: ur:سونیا گاندھی)
[[te:సోనియా గాంధీ]]
[[tr:Sonia Gandhi]]
[[ur:سونیا گاندھی]]
[[vi:Sonia Gandhi]]
[[zh:索尼娅·甘地]]
11.667

besutan