Basa Sundha: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: an:Idioma sundanés
c (bot Menambah: ug:سۇندا تىلى)
c (bot Menambah: an:Idioma sundanés)
[[Kategori:Basa Sundha]]
 
[[an:Idioma sundanés]]
[[de:Sundanesische Sprache]]
[[en:Sundanese language]]
70.202

besutan