1242: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: sah:1242
c (bot Menambah: tk:1242)
c (bot Menambah: sah:1242)
[[ru:1242 год]]
[[sa:१२४२]]
[[sah:1242]]
[[scn:1242]]
[[simple:1242]]
1.571

besutan