Slobodan Milošević: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
typo
(saka id)
 
c (typo)
|}}
 
'''Slobodan Milošević''' {{Audio|sr-SlobodanMilosevic.ogg|dengarkan}} ({{pronounced|sloˈbodan miˈloʃevitɕ}}; [[Basa Serbia|Serbia]] [[Alfabet Cyrillic|Cyrillic]]: Слободан Милошевић) ({{lahirmati|[[Požarevac]], [[Yugoslavia]]|20|8|1941|[[Den HagHaag]], [[Walanda]]|11|3|2006}}) iku Presiden [[Serbia]] lan Presiden [[Yugoslavia]]. Slobodan mengku jabatan Presiden [[Serbia]] taun 1989-1997 lan sabanjuré njabat Presiden [[Republik Federal Yugoslavia]] taun 1997-2000. Slobodan uga mimpin [[Partai Sosialis Serbia|Partai Sosialis]] wiwit diadegaké taun 1990. Slobodan disidang kanthi dakwan [[kajahatan perang]] lan [[kajahatan marang kamanungsan]] sing dilakoni ing [[Kosovo]]. Tanggal 11 Maret 2006, Slobodan tilar donya ing sel tahanan ing [[Den Haag]], [[Walanda]].
 
== Rujukan ==
78.624

besutan