Afrika Kidul: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
update
c (bot Menambah: war:Salatan nga Aprika)
c (update)
|'''Kutha paling gedhé''' || [[Johannesburg]]
|-
|'''[[Presidhen Afrika Kidul|Presidhen]]''' || [[ThaboJacob MbekiZuma]]
|-
|'''[[Wilayah]]''' <br>&nbsp;- Total <br>&nbsp;- % air
69

besutan