7 April: Béda antara owahan

49 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: ba:7 Апрель (Алағарай); kosmetik perubahan
c (bot Menambah: mn:4 сарын 7 Mengubah: hi:७ अप्रैल)
c (bot Menambah: ba:7 Апрель (Алағарай); kosmetik perubahan)
<b>''' 7 [[April]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 97 utawi 98 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[6 April]] – [[7 April]] – [[8 April]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:7 April]]
[[ast:7 d'abril]]
[[az:7 aprel]]
[[ba:7 Апрель (Алағарай)]]
[[bat-smg:Balondė 7]]
[[be:7 красавіка]]
40.547

besutan