Sonia Gandhi: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: ms:Sonia Gandhi
c (bot Menambah: ur:سونیا گاندھی)
c (bot Menambah: ms:Sonia Gandhi)
[[ml:സോണിയാ ഗാന്ധി]]
[[mr:सोनिया गांधी]]
[[ms:Sonia Gandhi]]
[[nl:Sonia Gandhi]]
[[no:Sonia Gandhi]]
70.202

besutan