Parembugan Wikipedia:Gambar pethingan: Béda antara owahan

122 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
==Juni 2009==
Aku arep mélu milih kok durung ana gambare. Mangga padha usul [[Panganggo:Ali Munir|Ali Munir]] 15:38, 30 Mei 2009 (UTC)
 
==Mei 2009==
1.109

besutan