Lobamba: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: ro:Lobamba; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: lmo:Lobamba)
c (bot Menambah: ro:Lobamba; kosmetik perubahan)
[[ImageGambar:SZ-Lobamba.png|thumb|right|Lokasi Lobamba ing Swaziland]]
'''Lobamba''' kuwi [[ibukutha]] tradisional lan legislatif [[Swaziland]], panggonan kantor Parlemèn lan uga [[Ntombi saka Swaziland|Queen Mother]]. Kutha iki dumunung ing sisih kulon negara, ing lembah [[Ezulwini]], 16 km saka [[Mbabane]], lan dumunung ana ing in distrik [[Hhohho]]. Cacahing pedunung watara 5,800 jiwa.
<!--
The [[Embo State Palace]], the [[Royal Kraal]], [[Swazi National Museum]], [[Swazi Parliament]] and a museum dedicated to [[Sobhuza II of Swaziland]] lie in the town, while the [[Mlilwane Wildlife Sanctuary]] and [[Matsapha Airport]] lie nearby.
-->
== Delengen uga ==
==Pranala njaba==
 
 
{{coor title dm|26|28|S|31|12|E|region:SZ_type:city}}
[[Category:Cities, towns and villages in Swaziland]]
 
[[CategoryKategori:Cities, towns and villages in Swaziland]]
[[CategoryKategori:Ibuutha ing Afrika]]
[[Kategori:Kutha ing Swaziland]]
[[Kategori:Geografi]]
[[pl:Lobamba]]
[[pt:Lobamba]]
[[ro:Lobamba]]
[[ru:Лобамба]]
[[simple:Lobamba]]
40.189

besutan