Biru: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
typo
(+)
c (typo)
| width="100" height="100" style="background: blue;" |  
|}
'''Biru''' punika satunggiling [[kelir|werni]] saking tigang werni primèr. Werni primèr sanèsipun inggih punika [[ijo|ijem]] lan [[abang|abrit]]. Werni biru asring dipunanggé nggambaraken werni [[langit]] lan [[Segara|toya seganten]]. Ing babagan budaya, werni biru ugi dipunanggé nggambaraken trah ningrat (rah/getih biru).
 
 
78.624

besutan