Parembugan Wikipedia:Gambar pethingan: Béda antara owahan

184 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
(+)
Aku arep mélu milih kok durung ana gambare. Mangga padha usul [[Panganggo:Ali Munir|Ali Munir]] 15:38, 30 Mei 2009 (UTC)
:Iya e.. saben sasi kok mesthi keslepek wektuné. Piyé yèn iki: [[Gambar:Panen pari.JPG|120px|gambar panèn pari iki]], utawa iki: [[Gambar:Kali ngarep Gua Wareh.JPG|70px|gambar kali ngarep guwa]] (jeprètan mas Munir?), utawa gambar iki: [[Gambar:Masjid Nabawi. Madinah, Saudi Arabia.jpg|70px|mejid Nabawi]] (hehe jeprètanku dhéwé kok diajokaké :) )[[Panganggo:Pras|Pras]] 08:30, 1 Juni 2009 (UTC)
 
:Waduh, Mas Pras. Foto ngono (jepretanku) kok diajokaké. Ngisin-ngisini. Piyé yen gambar Masjid Nabawi waé? Luwih macem! [[Panganggo:Ali Munir|Ali Munir]] 10:43, 4 Juni 2009 (UTC)
 
==Mei 2009==
1.109

besutan