Wikipedia:Calon artikel pethingan: Béda antara owahan

83 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
(Usul AP)
==Juni 2009==
Lho..lho..wis sasi Juni manèh, artikel apa ya sing arep dipilih? Usul sawetara iki [[Jawa Tengah]], [[Kosovo]], apa [[Barack Obama]], apa liyané? [[Panganggo:Pras|Pras]] 07:52, 1 Juni 2009 (UTC)
 
:[[Jawa Tengah]] waé. [[Panganggo:Ali Munir|Ali Munir]] 11:07, 4 Juni 2009 (UTC)
 
==Mei 2009==
1.109

besutan