Pedawang, Bae, Kudus: Béda antara owahan

106 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(a)
 
c
{{desa
|peta =
|jeneng =Pedawang
|provinsi =Jawa Tengah
|dati2 =Kabupatèn
|jeneng dati2 =Kudus
|kecamatan =Bae
1.109

besutan