Purwareja, Bae, Kudus: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
Purworejo, Bae, Kudus dipun-alihaken menyang Purwareja, Bae, Kudus
(a)
 
c (Purworejo, Bae, Kudus dipun-alihaken menyang Purwareja, Bae, Kudus)
1.109

besutan