Purworejo, Bae, Kudus: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
Purworejo, Bae, Kudus dipun-alihaken menyang Purwareja, Bae, Kudus
(Purworejo, Bae, Kudus dipun-alihaken menyang Purwareja, Bae, Kudus)
 
(Ora ana béda)
1.109

besutan