Casalanguida: Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: uk:Казалангуїда; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: hu:Casalanguida [r5544])
c (bot Menambah: uk:Казалангуїда; kosmetik perubahan)
'''Casalanguida''' kuwi sawijining [[comune|commune]] lan [[kutha]] kang dumunung ing [[Provinsi Chieti]], region [[Abruzzo]], negara [[Italia]]. Jembar wewengkon 13 km<sup>2</sup> kanthi pedunung 1.087 jiwa lan kapadhetan 83 jiwa/km<sup>2</sup>. Kutha iki kabagi dadi distrik Cese lan Valloni. Komunitas tanggané antara liya: [[Atessa]], [[Carpineto Sinello]], [[Gissi]].
 
== Demografi ==
{{Demografia/Casalanguida}}
 
 
{{coor title dm|42|03|N|14|30|E|region:IT_type:city}}
[[Kategroi:Geografi]]
 
[[CategoryKategori:Kutha ing Abruzzo]]
[[Kategori:Kutha ing Italia]]
[[Kategori:Italia]]
[[Kategroi:Geografi]]
 
[[en:Casalanguida]]
[[pl:Casalanguida]]
[[pt:Casalanguida]]
[[uk:Казалангуїда]]
[[vo:Casalanguida]]
40.191

besutan