10 Juni: Béda antara owahan

429 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
 
==Kadadosan Wigati==
{{gambarberita|Kugelschreiber.jpg|[[Pulpen]]}}
 
* '''[[1786]]''' - Bendungan ingkang dipunbangun wonten ing [[Kali Dadu|lèpèn Dadu]] runtuh lan niwasaken 100.000 jiwa ing [[Sichuan]], [[Cina]].
* '''[[1943]]''' - [[Pulpen]] dipunpatenaken ing [[Argentina]].
* '''[[1967]]''' - [[Perang Enam Hari|Perang enem dinten]] rampung. [[Uni Soviet]] ngendegaken kerjasama diplomatik kaliyan [[Israel]].
* Dinten Nasional ing [[Portugal]]
 
==Wiyosan==
78.624

besutan