Sapardi Djoko Damono: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: ru:Джоко Дамоно, Сапарди; kosmetik perubahan)
* ''Nona Koelit Koetjing :Antologi cerita pendek Indonesia periode awal (1870an - 1910an)'' (2005; salah satunggiling panyusun)
* ''Mantra Orang Jawa'' (2005; puitisasi [[mantra]] tradhisional Jawa ing basa Indonésia)
* ''Kolam'' (2009)
 
=== Musikalisasi Puisi ===
32

besutan