25 April: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: jbo:25 la vomast; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: jbo:25 la vomast; kosmetik perubahan)
<b>''' 25 [[April]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 115 utawi 116 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[2005]] - [[Suriah]] narik tentaranipun ingkang sampun wonten 29 taun ing [[Libanon]].
* 2005 - Kacilakan hébat [[sepur]] ing [[Jepang]]. Minimal 89 jiwa tiwas kaliyan 456 bèntenipun tatu-tatu. Mbokmenawi kacilakan punika amargi kasalahan masinis ingkang taksih 23 taun.
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
* 2005 - Mantan Presiden Israel, [[Ezer Weizman]], séda.
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[24 April]] – [[25 April]] – [[26 April]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:25 April]]
[[it:25 aprile]]
[[ja:4月25日]]
[[jbo:25 la vomast]]
[[ka:25 აპრილი]]
[[kk:Сәуірдің 25]]
40.183

besutan