Kajèn, Pekalongan: Béda antara owahan

55 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
typo
(→‎Desa-Desa: + desa2)
(typo)
|}
 
'''Kecamatan Kajen''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Pekalongan. [[Jawa Tengah]], [[Indonesia]].
== Prakata ==
'''Kecamatan Kajen''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Pekalongan.
 
== Desa-Desa ==
{{col-css3-end}}
 
{{Kabupaten Pekalongan}}
 
{{kecamatan-stub}}
[[Kajen, Pekalongan}}
 
{{Kabupaten Pekalongan}}
{{Jawa Tengah}}
 
---------
78.625

besutan