12 Juni: Béda antara owahan

373 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c (bot Menambah: bcl:Hunyo 12)
 
==Kadadosan Wigati==
{{gambarberita|Mandela minus Clinton.jpg|2=[[Nelson Mandela|Mandela]]}}
* '''[[1898]]''' - Bangsa [[Filipina]] nyatakaken kamrdikan saking [[Spanyol]].
* '''[[1964]]''' - [[Afrika Kidul]] ndhawahaken ukuman penjara salawasioun gesang dhumateng [[Nelson Mandela]].
* '''[[1991]]''' - [[Boris Yeltsin]] kapilih dados [[Presiden Rusia]].
 
* Dinten Rusia ing [[Federasi Rusia]]
 
==Wiyosan==
78.624

besutan