1789: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: arz:1789; kosmetik perubahan
c (bot Mengubah: os:1789-æм аз)
c (bot Menambah: arz:1789; kosmetik perubahan)
}}
 
== Prastawa ==
* [[14 Juli]] - [[Revolusi Prancis]] wiwit. Ing kutha [[Paris]] penjara ''Bastille'' dibedhah lan pitung wong sing dipenjara diwetokaké.
 
== Lair ==
 
== Séda ==
 
[[Kategori:{{PAGENAME}}]]
[[an:1789]]
[[ar:1789]]
[[arz:1789]]
[[ast:1789]]
[[az:1789]]
40.183

besutan