Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

44 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ja:ペラギウス2世 (ローマ教皇); kosmetik perubahan
[[Paus Pelagius II]] punika, ngasta jabatan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[579]]-[[590]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun
{{Paus-stub}}
 
[[categoryKategori:Paus]]
 
[[af:Pous Pelagius II]]
[[id:Paus Pelagius II]]
[[it:Papa Pelagio II]]
[[ja:ペラギウス2世 (ローマ教皇)]]
[[ko:교황 펠라지오 2세]]
[[la:Pelagius II]]
37.461

besutan