Valentina Tereshkova: Béda antara owahan

76 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+gbr prangko
(a)
 
(+gbr prangko)
[[File:Soviet Union-1963-Stamp-0.10. Valentina Tereshkova.jpg|thumb|right]]
'''Valentina Vladimirovna Tereshkova''' ([[basa Rusia]]: Валенти́на Влади́мировна Терешко́ва;) iku [[kosmonot]] wanita [[Uni Soviet]] sing dadi wanita pisanan ing donya sing mabur menyang luar angkasa kanthi migunakaké [[Vostok 6]] ing taun [[1963]]. Valentina dilaiarké ing [[Bolshoye Maslennikovo]], sawijining désa cilik ing [[Yaroslavl Oblast]], [[Rusia]] tanggal [[6 Maret]] [[1937]].
 
78.624

besutan